(P) 215.378,36 lei in buzunarul celui mai norocos galatean

(P) 215.378,36 lei in buzunarul celui mai norocos galatean

Norocul a dat peste un gălățean care a câștigat 215.378,36 lei cu doar patru meciuri puse pe un bilet extrem de inspirat într-o agenție Stanleybet.

Fericitul câștigător își permite acum să își cumpere un teren pe care intenționează să își facă casă, în Galați. ”Nu joc zilnic la pariuri, dar atunci când o fac pariez pe meciuri de care sunt sigur și pe care le simt că ar fi câștigatoare”, a declarat tânărul de 25 de ani. Acest pariu cu siguranță a fost cel mai norocos pentru că i-a adus cele aproximativ două miliarde de lei vechi chiar de ziua soției sale și cu o săptămâna înainte de sărbătorirea fiului său de doar 11 luni pentru care acum pregătește super petrecere.

Pariorul a mizat 2 000 lei pe doar patru meciuri din primele ligi din Danemarca, Elveția, Olanda și Republica Cehă, indicând ca rezultat final X (remiză) pentru primele trei, și mizând pe victoria Slavia Praga pentru ultimul meci de pe bilet.

Și pentru că planetele se aliniază atunci când nu te aștepți, acest bilet este primul bilet plasat la Stanleybet de către inspiratul parior. ”De obicei pariez la altă casă de pariuri, de data asta am zis să intru la Stanleybet pentru că era mai aproape de casă și cotele sunt competitive, așa că nu aveam decât de câștigat, pentru că aveam încredere în biletul meu”, a mai adăugat gălățeanul.

Provenind dintr-o familie de oameni simpli, de la țară, și ajuns inginer, câștigătorul spune că pasiunea pentru cote și  pariuri a venit după o perioadă în care a jucat fotbal din poarta unei echipe din liga a 3a, tocmai de aceea, suvenirul pe care l-a primit de la Stanleybet, o mânușă originală cu semnătura lui Helmunt Duckadam a fost a doua bucurie după cele două miliarde încasate la virgulă.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a promulgat legea care obligă instanțele să pronunțe deciziile în cel mult 120 de zile
BRAT
Modifică setările cookies