(P) 1 client din 1000 NU recomanda aceasta firma de mutari din Bucuresti. Restul, DA

(P) 1 client din 1000 NU recomanda aceasta firma de mutari din Bucuresti. Restul, DA

Firmele de mutari sunt foarte solicitate de bucuresteni, iar din 1000 de clienti pe care i-a avut o anumita firma, restul de 999 o recomanda.

Este vorba de SprintMove Company, un business aflat de 13 ani pe piața de profil, care dezvoltă proiecte mai mici sau mai mari, în Capitală, în țară sau internaționale, de moment sau recurente ori pe perioade lungi, și pentru care mutările reprezintă o rutină plăcută.

Însă cui îi trebuie o firmă de mutări în București când pot fi apelate rudele, prietenii, cunoștințele sau chiar vecinii care au măcar o dubiță sau care sunt bărbați și pot ajuta la căratul mobilei pe scări? Deși se poate și așa, o echipă de profesioniști care să mute mobila în altă locuință este de preferat dacă proprietarul ține cu adevărat la mobila sa, la lucrurile sale, la banii cheltuiți cu acele piese de mobilier.

În plus, pentru banii plătiți către firme mutări, cel care se mută scapă și de organizare, și de munca fizică, și de asigurările „te cinstesc” sau „ramân dator” pe care trebuie să le facă tuturor celor care au pus umărul să ajute. Scapă de toate aceste complicații și mai economisește și timp, fiindcă atunci când vin în ajutor oameni care numai cu asta se ocupă, totul se poate rezolva în doar câteva ore!

Îți schimbi locul? Beneficiază și tu de serviciile firmelor de mutări!

Cum să procedezi în acest sens? Simplu: suni la numărul de contact, apoi ți se va aloca un consultant logistic cu misiunea de a calcula resursele necesare (de câte tone să fie autospeciala, câți lucrători să se prezinte la treabă, cu ce materiale de protecție să vină aceștia etc.). La locul faptei, angajații firmei:

-    vor scoate mobila de pe poziție; o vor demonta dacă dorești;
-    o vor ambala și proteja cu folii cu bule, cartoane și altele asemenea;
-    o vor manipula cu grijă și pricepere prin casă, pe scări, până la mașină;
-    vor transporta inclusiv cutiile cu lucruri – tot, tot, tot la noua locație;
-    vor descărca totul și vor pune mobila pe poziție – canapeaua în living etc.

Cel puțin, așa procedează SprintMove Company. În aceste condiții, se înțelege de ce toată lumea care s-a mutat prin București sau din oraș în altă parte solicitând această firmă de mutări București o și recomandă! Că mai sunt și cazuri foarte, foarte rare în care clientul evită să recomande firma de mutări, aici sunt multe de spus, fiindcă uneori nu este prestatorul de vină, ci clientul subiectiv.

În rest, o muncă grea, făcută bine și cu responsabilitate, cu contract încheiat, cu dialog bun între părți, ușurează nespus de mult o persoană sau o întreagă familie care se mută. Iar dacă vorbim de o familie sau de două familii care se mută la vilă, realizezi despre ce vorbim: foarte multă mobilă.

În astfel de condiții, este ușor de înțeles că fie și o singură dată să fie nevoie sau să iei hotărârea să te muți și să apelezi la un asemenea serviciu, că vei recomanda firma aceea și altora. Vei fi unul din acei 999 clienți cu adevărat mulțumiți!VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT