Negreanu, jucator de milioane! Ce avere a strans pana acum cel mai tare roman din poker

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Mai 2016, 16:43

	Negreanu, jucator de milioane! Ce avere a strans pana acum cel mai tare roman din poker

"Sa fiti destepti cu banii", e sfatul celui mai tare roman de la masa de poker.

Cel mai tare roman din poker, Daniel Negreanu, a stiut de mic ca va fi bogat! Cu o avere de 32 de milioane de dolari castigata la masa de poker, Negreanu a visat inca cand era mic sa devina actor!

"Mama mea s-a dus la un... fortune teller... sau cum se spune. Si i-a scris pe cafea si a spus 'Daniel o sa fie cel mai bun si o sa aiba foarte multi bani!' Asta a zis."

"N-am fost destept cu banii, daca am avut 1000 de dolari, am pus pe masa. Tot! Si a trebuit sa iau lectii ca sa nu mai fac asa ceva, sa fiu mai destept cu banii mei."

Negreanu s-a duelat pentru un nou milion de dolari la masa de poker la EPT Grand Final de la Monaco, unde mii de jucatori s-au batut pentru marele premiu. Printre ei, actorul si regizorul Dan Chisu, care s-a indragostit si el de poker.

"Pentru mine pokerul este o amanta, nevasta e filmul, asa ca eu fug din cand in cand de acasa sa fac chestia asta, pentru ca acum sunt foarte prins cu productiile pe care le fac."

"Pe mine ma relaxeaza foarte tare partea de poker, pentru ca este ca un paratraznet de stres."

"Exista o legatura intre lumea aceasta a pokerului si actoria, bineinteles. Sunt destul de multi actori la masa! Exista oameni care incearca sa isi tina fata de poker sa nu dea niciun fel de detaliu.", a spus Dan Chisu.

Orban: ”Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine”. ”Este un lucru care mă afectează”
BRAT
Modifică setările cookies