EXCLUSIV Juventus, Roma, Lazio si Napoli au pus ochii pe jucatori din Romania. Viitorul si Dinamo dau LOVITURA!

EXCLUSIV Juventus, Roma, Lazio si Napoli au pus ochii pe jucatori din Romania. Viitorul si Dinamo dau LOVITURA!

Dinamo joaca finala Cupei Romaniei cu CFR Cluj, marti, de la 21:30 pe ProTV

Cele mai mari cluburi din Italia vin sa urmareasca mai mult jucatori la meciul dintre Dinamo si Viitorul, din acesta seara. Omul care i-a transferat pe Chiriches si Tatarusanu in Italia, Pietro Chiodi, va veni la meci insoti de reprezentanti ai cluburilor Roma, Napoli, Juventus si Lazio, din Italia, dar si Leicester, din Anglia.

Acestea au in vedere mai multi jucatori de la cele doua echipe, Tanase si Razvan Marin fiind principalele tinte de la Viitorul, iar de la Dinamo, Rotariu si Nedelcearu, acesta din urma cochetand cu echipa nationala in mandatul lui Iordanescu.

Hagi se poate desparti de o serie dintre vedetele sale, acesta ajungand la un pre-acord cu Rubin Kazan, dupa cum anunta www.sport.ro in exclusivitate in aceasta dimineata.

Chiar daca nu s-au vehiculat sume de transferuri, Hagi ar cere in jur de 3 milioane de euro pe cei doi jucatori ai sai, in timp ce Rotariu si Nedelcearu ar putea sa plece de la Dinamo pe o suma totala de 2,5 milioane de euro.

Pe langa cei doi de la fiecare echipe, scouterii vor urmari si alti jucatori tineri, cum ar fi Baluta sau Florinel Coman, de la Viitorul, sau Olteanu de la Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Declaraţiile referitoare la subraportarea cazurilor Covid-19 pot să creeze panică
BRAT
Modifică setările cookies