Care sunt bijuteriile preferate de sportivi? (P)

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 19:54
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 11:56

Cei mai mulți sportivi sunt îndrăgostiți de performanțe, dar la fel de mult iubesc și persoanele care le sunt alături în căutarea performanței.

 

Iubitele fotbaliștilor sunt foarte  norocoase pentru că un sportiv cu multe reușite, poate chiar un trofeu important în palmares, nu face rabat când vine vorba de bijuterii pe măsura sentimentelor și succeselor.

Cele mai spectaculoase cereri de soție au loc în preajma meciurilor importante, finalele de campionat, ori de competiții intercontinentale fiind un moment de maximă emoție din punct de vedere emoțional. Iar Cupa Mondială de anul acesta va crește cu siguranță numărul de cupluri fericite. Norocoasele ai căror iubiți participă la cele mai importante competiții sunt oricând emoționate dacă nu cumva următorul meci va aduce și mult așteptata cerere.

Dacă cererea a fost urmată de un „da” entuziasmat următorul pas este alegerea verighetelor și planificarea momentului mult așteptat.

În ciuda faptului că doar unii dintre ei câștigă salarii uriașe în fiecare lună și au contracte de sponsorizare de mii de euro, tot mai mulți fotbaliști aleg verighete personalizate, din aur sau platină. Orice mic detaliu adăugat unei verighete îi conferă doza de autenticitate pe care o dorește fiecare îndrăgostit.

Opțiunea unei verighete de aur personalizată este din ce în ce mai apreciată, fotbaliștii considerând verigheta echivalentul unui trofeu fotbalistic. „Tehnologia zilelor noastre este cu adevărat impresionantă când vine vorba de personalizarea unei bijuterii. Suntem în punctul în care putem implementa elemente de o mare finețe pe orice bijuterie și elementele unice ale fiecărei relații se pot vedea pe verighete. Iar sportivii de performanță sunt printre primii care vor să semnalizeze un moment unic din viața lor”, a declarat un specialist Valmand, producător de bijuterii din platină din România.

Specialiștii în bijuterii sunt convinși de faptul că turneul final din 2022 din Qatar va însemna și o creștere a numărului de verighete personalizate, cereri în căsătorie și nunți. „Astfel de evenimente sunt mereu un indice corect al romantismului”, a mai declarat membrul Valmand.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!