(P) Alegeți cea mai bună ofertă de pariuri

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 13:50
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 16:39

În România există deja un număr mare de agenții de pariuri, atât online cât și stradale. 

Cele mai atractive în ziua de astăzi sunt cele online, care oferă mult mai multe beneficii jucătorilor. Tocmai pentru că  numărul acestora este foarte mare, trebuie să știi cum să o alegi pe cea mai bună. Iată câteva criterii de care să ții cont.

Este licențiată în România

Cel mai important criteriu este cel al siguranței. Din această cauză, înainte de a începe să joci la vreo casă de pariuri online, asigură-te că este licențiat în România. Poți afla acest lucru foarte ușor, verificând dacă pe site apare sigla Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Toate casele de pariuri licențiate de către ONJN sunt 100% sigure, așa că nu trebuie să îți faci griji că datele tale personale sau banii ar fi în pericol.

Cotele cele mai mari

Probabil cel mai important factor, după ce al siguranței datelor și banilor tăi, îl reprezintă cotele oferite. Nu vrei să joci la o casă de pariuri care îți oferă cote mici, deoarece asta se traduce în câștiguri mici, ori obiectivul oricărui parior este acela de a-și maximiza profiturile. De cele mai multe ori nu există o singură casă care oferă cele mai mari cote la toate evenimentele. Așa că, înainte de a paria poți să verifici evenimentul la mai mulți operatori sau poți intra pe un site precum case-pariuri-online.com care îți arată direct unde găsești cele mai mari cote, economisind astfel timp. 

Pariuri și transmisiuni live

Din ce în ce mai mulți pariori aleg să parieze pe evenimente transmise live. De ce? Pentru că așa pot vedea cum evoluează partida și pot anticipa mult mai ușor rezultatul final. Astfel, caută să îți deschizi cont la o casă care nu doar că oferă multe tipuri de pariuri live, dar are și numeroase transmisii în direct, din cât mai multe sporturi.   

Aplicația mobilă

Deși pare incredibil, încă mai sunt câteva case de pariuri online care nu au încă o aplicație mobilă. Evident, ar trebui să îți deschizi un cont la un operator care are o aplicație cât mai modernă, care să îți permită în același timp să pariezi dar să poți să urmărești și transmisiuni în direct. Aplicațiile pot fi descărcate direct de pe site-ul casei de pariuri. 

Asistență pentru clienți

Ultimul factor important în alegerea casei de pariuri este serviciul de asistență pentru clienți. Majoritatea caselor de pariuri oferă acest serviciu 24/7, așa că poți oricând primi ajutor pentru orice problemă. Așa că, înainte de a-ți deschide un cont, asigură-te că operatorul respectiv are un serviciu de relații care funcționează non stop și care poate fi contactat cu ușurință. 

Acum că ști care sunt cele mai importante criterii, este timpul să îți deschizi primul tău cont și să începi să joci. Totodată, este foarte important să nu te lași influențat de nimeni atunci când te decizi unde să joci, ci să faci singur această alegere, cât mai informat. Mult succes!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!