Steaua isi da CREIERUL unei rivale la titlu! Becali renunta la Geraldo: "Nici nu cred ca ar juca la Twente, intra Iliev sau Gardos!"

Geraldo Alves Gigi Becali Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2012, 19:53
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2012, 20:21

Dupa ce i-a dat pe Galamaz, Emeghara si Dorinel Popa, Steaua se mai pregateste sa renunte la un jucator inaintea meciului cu Twente, din Europa League.

Gigi Becali a fost sunat de Porumboiu, care i l-a cerut pe unul dintre cei mai importanti oameni din tur! Portughezul Geraldo ar putea pleca in urmatoarele zile!

Considerat unul dintre cei mai inteligenti jucatori din lotul Stelei, Geraldo nu ar prinde echipa la meciul cu Twente, crede Becali. Gardos si Iliev i-ar lua fata pentru un loc alaturi de Chiriches in centrul liniei defensive a Stelei.

"M-a sunat Porumboiu si mi l-a cerut pe Geraldo, sa vedem ce facem. Cred ca nu o sa fie el titular cu Twente, ar putea sa intre Iliev sau Gardos in locul lui. Geraldo e fotbalist foarte bun, mi-a zis Ilie Stan ca e prea valoros sa il tinem rezerva. L-am intrebat ce sa fac si mi-a zis sa-l dau!!", a spus Becali la gsptv.

Seful de la Vaslui, Adrian Porumboiu, confirma acordul cu Becali si va incerca sa-l convinga pe Geraldo sa ii accepte oferta.

"Cu domnul Becali m-am inteles, sa vedem si cu jucatorul daca ajungem la o intelegere. E una dintre variantele la care ne gandim, totul e la nivel de discutie in acest moment. Mai avem timp sa facem transferuri. Geraldo e un jucator cunoscut, e un fotbalist de calitate", a comentat Adrian Porumboiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!