Cum te prinde, cum te BUTE! Care este MAREA dezamagire a unui campion mondial REFUZAT romanilor!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 10:12
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 10:32

Lucian Bute i-a impresionat pe canadieni:  "Bute a fost superb!" , "Ce uppercut a reusit Bute!" si "Jos palaria pentru Lucian" au fost doar cateva din comenatariile canadienilor in presa dupa meci!

Are Canada la picioare, a devenit de 6 ori campion mondial insa nu este fericit dupa meciul in care a reusit sa isi pastreze titlul mondial IBF la super mijlocie. Marea dezamagire a lui Bute: In Romania nici daca vorbesti cu premierul Boc nu poti ajunge sa te bati pentru titlu mondial in fata romanilor!

"Lucian s-a intalnit si a vorbit cu premierul Emil Boc. Meciul asta trebuia sa fie in Romania, dar probabil nu s-a mai putut din punct de vedere financiar.

Nici TVR macar nu a transmis meciul lui. Bute era dezamagit. Cand vorbesti cu premierul sa boxezi in Romania si nu se intampla, esti dezamagit. Mai e dezamagit ca meciul nu a fost transmis de TVR. El a zis mereu ca boxeaza pentru romani.

Nu stiu nici macar sa fi fost aici vreun corespondent roman. Lucian are expunere sub unele personaje romanesti de care mi-e jena sa vorbesc.

El ii respecta si ii iubeste pe romani. O sa venim acasa pe 23 octombrie si vom avea o conferinta de presa", a declarat Obreja.

Lucian Bute:
"A fost greu la inceput, nu reuseam sa-mi intru in ritm. Apoi antrenorul mi-a spus sa atac mai mult cu upercutul, iar tactica a functionat. Brinkley a boxat cu mult curaj si asta m-a surprins. Nu credeam ca se va ridica dupa ce a cazut prima oara, a fost o lovitura solida, mi-am simtit mana cum a traversat corpul sau.. Este putin ca si cum as fi castigat de trei ori prin KO in acelasi meci. Dupa ce a cazut a doua oara, avea nasul spart. L-am atins puternic cu mana stanga, dar s-a ridicat. Jesse Brinkley este un boxer curajos. Acum sunt pregatit pentru orice adversar."

Lucian Bute: "De fiecare data cand il trimiteam la podea, eram surprins sa-l vad ca se ridica. In repriza a cincea l-am lovit atat de tare la ficat ca am crezut ca i l-am mutat din loc. Cand era la podea, parea sa sufere foarte tare si am crezut ca am castigat. Insa nu, el s-a ridicat. In reprizele a opta si a noua, de fiecare data cand il trimiteam la podea, credeam ca nu se va mai ridica. Am luat si eu ceva lovituri, este adevarat mai multe decat de obicei, dar acest baiat a fost extrem de tenace si curajos. Nu i-a fost frica sa-si compromita apararea pentru a ataca. Sunt convins ca i-am spart nasul si cred ca a suferit mult in reprizele a opta si a noua."

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!