Bute a CUCERIT LUMEA!!! "E un MINUNAT specimen al boxului! S-a batut de parca era in joc VIATA lui!"

Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 09:10
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 09:13

Lucian Bute are Canada la picioare dupa ce l-a facut KO pe Brinkley si a ramas campion mondial.

"Bute a oferit o adevarata lectie de box aspirantului care a reusit sa castige privilegiul de a boxa cu el dupa ce l-a batut pe Curtis Stevens! Era vreaun spectator la Centre Bell care se temea ca Bute nu va castiga meciul? A luptat de parca viata lui depindea de asta! Bute este un minunat specimen al boxului, un atlet care de la un antrenament la altul  ridica si mai sus stacheta.

Bute este unul dintre cei mai frumosi si apreciati sportivi din Québec. Are 22 de KO-uturi in 27 de meciuri si este respectat ca atlet si ca persoana. InterBox vrea ca Bute sa se bata cu Kelly Pavlik in martie!" scrie site-ul rds.ca.

Bute pentru canadieni: "Am reusit 3 KO-turi, nu unul. Dupa al treilea mi-am spus: Gata este suficient. Asta l-a terminat!

"Presedintele Federatiei Romane de Box (FRB), Rudel Obreja, a declarat, sambata dimineata, ca pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial IBF, este extrem de bucuros si vesel pentru aceasta noua reusita.

"Lucian efectiv l-a curatat pe Brinkley, dar totusi cei doi s-au respectat. Cele noua reprize contrazic afirmatiile celor care spun ca au fost diferente mari de valoare. Brinkley este un boxer foarte bun. A fost o gala romaneasca, au venit multi canadieni sa-i ovationeze pe romani. Lucian este bucuros, este vesel, s-a terminat cu bine aceasta aventura, ne pregatim sa sarbatorim cu putina apa plata rece", a declarat Obreja.

El a mentionat ca este posibil ca Lucian Bute sa boxeze cu Kelly Pavlik in 19 martie 2011, insa a mentionat ca meciul nu este perfectat. De asemenea, Obreja a subliniat ca Bute ar putea sa coboare in categorie, insa "nu are sens sa urce".

Pugilistul roman Lucian Bute si-a aparat cu succes pentru a sasea oara titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a noua pe americanul Jesse Brinkley, intr-un meci disputat la Centre Bell din Montreal.

Tot la gala de la Montreal, Adrian Diaconu l-a invins pe americanul Omar Sheika, intr-un meci la categoria grea, in timp ce Jo Jo Dan a trecut de argentinianul Andres Pablo Villafane, intr-o partida contand pentru categoria semimijlocie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!