11 octombrie 2010 21:34

Drama gigantului din poarta Romaniei: Parintii sai nu au ascultat cand i s-a cantat IMNUL! Vezi aici de ce!

Eroul nationalei de la Paris, Pantilimon a crescut in 5 ani cat altii... in 50 ! Timisoara l-a luat in 2005 cu doar 100.000 de Euro si acum cere 5 milioane pe uriasul din poarta. Pentru paradele lui Pantilimon de la Paris s-au bucurat si parintii lui surdo-muti.

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Hagi si Piturca l-au propulsat la Timisoara si la nationala pe omul care i-a exasperat pe francezi cu paradele sale.

Juventus si Chelsea au pus deja ochii pe el. Pantilimon are 2,03. Cand era mai mic a jucat atacant. Durerea lui cea mare e ca parintii sai surdo-muti nu au auzit cum i s-a cantat imnul pe Stade de France.

Batut dintr-un ofsaid, Pantilimon e convins - Franta nu mai poate fi ajunsa.

"Cu siguranta de acum ne vom lupta pentru locul doi. Nu ne mai putem lupta cu Franta, cred ca au luat un avantaj serios pentru ocuparea primului loc si de acum incolo sa ne gandim la ocuparea locului doi.

S-au spus cuvinte frumoase despre mine si sunt bucuros de lucrul acesta, intr-un fel am si un pic de amaraciune ca nu am putut scoate mai mult la Paris. Comparatii se fac tot timpul. Silviu Lung a fost special in felul lui pentru ce a facut pentru aceasta tara, iar eu sunt la inceput de drum si sper sa fie foarte bine de acum incolo.

Sunt bucuros ca sunt in crestere, ca sunt apreciat", a declarat Pantilimon la revenirea in Timisoara.

0 comentarii
A 20-a zi de manifestatii in Piata Victoriei. 2.000 de oameni au protestat in Capitala si alte cateva mii in tara. VIDEO
BRAT