7 2013 15:34

Masina PERFECTA pentru femei: Matizul electric, parcheaza singur si se intoarce la o apasare de buton! Super demonstratie:

Masina PERFECTA pentru femei: Matizul electric, parcheaza singur si se intoarce la o apasare de buton! Super demonstratie:

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Marti: Bayern - Atletico. Miercuri Real - City, in semifinalele Champions League. Joi, 22:00 Liverpool - Villarreal in semifinalele Europa League

Cel mai frumos fotbal din lume in direct la ProTV

Problemele femeilor au fost rezolvate! Un grup de ingineri din China, Taiwan si Noua Zeelanda au construit o masina electrica ce se parcheaza singura cu o singura apasare de buton. Fiecare roata se invarte independent, astfel ca orice fel de intoarcere se poate realiza pe loc la propriu, cu o simpla apasare de buton. Masina e vazuta drept perfecta pentru orasele aglomerate iar prototipul a atras atentia inca de la inceput. Masina nu are inca un nume, dar se bazeaza pe un Daewoo Matiz. Potrivit Reuters, inginerii din spatele masinii sustin ca aceasta va atinge 100 km/h si va iesi pe piata la un pret de 6000 de euro.

Citeste si:
0 comentarii
Autoritatile promit centre second-hand in loc de gropi de gunoi si produse neambalate, mai ieftine. Ce amenzi riscam de la UE
BRAT