27 august 2011 19:54 | 0 voturi | 6 comentarii
Marimea textului
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• Alex
    27 august 2011
    0+ 0-
    M-am saturat de prostiile astea de la . Chiar nu se intereseaza nimeni de nimic? Sibiul joaca 3-4-3 nu 4-4-2. Lenea e cucoana mare, dar sa il treci pe Beza fundas stanga cand el e mijlocas la inchidere si pe Coman mijlocas stanga cand el joaca varf impins mi se pare o nesimtire crasa si lipsa de profesionalism. Rusine SPORT. RO!...
    Raspunde »
  • Sport
    27 august 2011
    0+ 0-
    Meciul este transmis Live Video pe site-ul www .DigiTV .do .am (adresa scrisa legat)...
    Raspunde »
  • www. TvSport. do. am
    27 august 2011
    0+ 0-
    MECIUL ESTE LIVE VIDEO HD PE : www. TvSport. do. am (ADRESA SCRISA FARA SPATII) ADAUGA SITE-UL LA FAVORITE !!!.........
    Raspunde »
  • ON-LINE-LIVE
    27 august 2011
    0+ 0-
    MECIUL ESTE LIVE VIDEO NUMAI PE WWW . ON-LINE-LIVE . COM (FARA SPATII INTRE PUNCTE) ADAUGATI SITE-UL LA FAVORITE CA AICI AU BLOCAT SCRIEREA SITE-URILOR !!!...
    Raspunde »

• 27 august 2011
    0+ 0-
    Hai sa castigi si tu o Cupa Champions League reala jucand in cel mai bun manager de fotbal online gratuit! Campionul SuperCupei castiga lunar, in fiecare sezon, un telefon mobil Samsung in www. ManagerLeague .ro ....
    Raspunde »
  • abon
    27 august 2011
    1+ 1-
    www,onlinegratis,tk - urmareste meciul online - claritate maxima!...
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »