6 septembrie 2010 20:35 | 0 voturi | 6 comentarii
Marimea textului

13 jucatori de la Steaua 2 s-au antrenat cu Urziceni! Ce zice Semedo:

Stelistii de la echipa a doua s-au antrenat azi cu Steluta din Baragan! Au fost anuntati si ca nu pot juca in derby-ul cu Steaua. Semedo spune ca in acest caz... marea batalie la titlu, va fi de fapt o banala miuta.

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.

Urziceni - Steaua de simbata e cel mai straniu meci din istoria ligii 1 - Steaua a cumparat toata echipa care a uimit Romania in ultimii 2 ani si tot se teme de acest meci. Urziceni a adus 13 jucatori de la Steaua 2, iar Semedo a crezut ca a gresit orasul.

Citeste despre: Unirea Urziceni, Antonio Semedo

Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• lucian
    7 septembrie 2010
    0+ 0-
    faceti tot posibilul si izolatii pe dusmani STELEI
    Raspunde »
  • Sorin
    6 septembrie 2010
    0+ 1-
    Adidasi, imbracaminte 100% originale, livrare in 24 de ore oriunde in tara! NOU: PLATESTI 2 PRODUSE SI IL PRIMESTI PE AL 3-LEA GRATIS! Intra aici daca esti interesat: tiny.cc/originale_ro6 (copiaza linkul in bara de url)
    Raspunde »
  • oLLy
    6 septembrie 2010
    0+ 1-
    A facut transferuri bune cei de la STEAUA...Insa din jucatorii de la uRziceni totsi are 29 de ani in afara de ONOFRAS(30)...Deci nu stiu eu cat vor putea evolua la steaua..2-3 ANI...Poate GALAMAZ mai mult ca e fundas in rest...nu prea cred
    Raspunde »
  • Kromophobia
    6 septembrie 2010
    3+ 0-
    anti-peluza,date-n gatu` matii,nu vezi ca vb singur p-aici?Prostuleee
    Raspunde »
  • anti peluza,
    6 septembrie 2010
    0+ 5-
    esti stelist cu adevarat ajutama am inceput un miting pt cei de la peluza sud si nord daca vrei sa ma susti intra pe *****
    Raspunde »
    anti manelari.
    7 septembrie 2010
    1 0
    mori bah ... maimuta analfabeta!
    Raspunde »
Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 8 Feb 2012, 22:00
    Provocarea anului:  Oncescu vs 1000 - pregatirea unui record mondial (SHOWTIME)
  • 8 Feb 2012, 22:15
    Box Noaptea Campionilor: Leu Diaconu Doroftei Bute (EXPLOZIV)
  • 8 Feb 2012, 23:30
    Stiri Sport.ro
Vezi tot programul »