9 februarie 2016 08:16

Galca are bagajele facute si va fi dat afara de la Espanyol. UPDATE! Astazi isi afla soarta. Caparros, favorit sa ii ia locul

Galca are sanse mici sa ramana pe banca lui Espanyol.

Ziua FINALA! Sambata,17:00 Finala Cupei U19: Academia Hagi - UTA! 19:00 Special: VINE CUPA! 20:45, in direct la Sport.ro, Finala Cupei: Astra - FC Voluntari!

Sambata, 3 iunie, 21:45 Finala Champions League: Real Madrid - Juventus, in direct la PRO TV!

UPDATE! Espanyol are antrenament astazi la ora 12:00, ora Romaniei, atunci cand conducerea e asteptata sa il anunte pe Joaquin Caparros drept inlocuitor al sau.


Caparros, Manolo Jimenez si Martin Lasarte sunt optiunile spaniolilor. Dupa dezastrul cu Real Sociedad, 0-5 pe teren propriu, Costel Galca are zilele numarate pe banca lui Espanyol. Acesta va fi inlocuit mai mult ca sigur, anunta presa din Spania, care a facut deja o lista cu 3 inlocuitori pentru tehnicianul roman.

Principalul favorit la banca tehnica este Joaquin Caparros, cel care este asteptat in Barcelona la negocieri in cursul zilei de azi. Caparros este cunoscut ca a mai salvat echipe in aceeasi situatie, desi la ultimul mandat a esuat la Granada, in urma cu doi ani, fiind dat afara dupa scurt timp.

A doua optiune este Manolo Jimenez, fost la Sevilla si Zaragoza, cel care a antrenat ultima data in Qatar.

A treia optiune este Lasarte, fostul antrenor al lui Sociedad, echipa care se pare ca i-a semnat sentinta lui Galca.Citeste si:
1 comentarii
  • 9 februarie 2016
    dada Sa NU UITAM cuvintele oracolului mircea sandu despre "mister" galca: "Sînt convins că în următorii cinci ani de zile va ajunge poate spre Valencia, mai apoi spre Atletico Madrid." AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA...
BRAT