ABSOLUT URIAS! Meciul dintre Mayweather si McGregor stabileste un record uluitor! Cati bani au facut cei doi
30 2017 16:48

ABSOLUT URIAS! Meciul dintre Mayweather si McGregor stabileste un record uluitor! Cati bani au facut cei doi

Mayweather si McGregor au intrat in istorie.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Meciul dintre Mayweather si McGregor a intrat in istorie si va fi aproape imposibil sa apara un alt meci care sa il intreaca in urmatorii 10 ani. Cei doi au vandut peste 6,5 milioane de PPV, sistemul prin care americanii cumpara meciul pentru a-l vedea acasa.

Recordul precedent a fost stabilit de Mayweather, in 2015, cu Pacquiao, cand au vandut impreuna 4,5 milioane de PPV. Pe locul 3 se afla de asemenea Mayweather, cu 2,4 milioane de PPV la meciul cu Oscar De La Hoya.

Suma de 6,5 milioane de PPV este una absolut uriasa, avand in vedere ca cel mai tare meci din box la ora actuala, Canelo - Golovkin, ce va avea loc pe 16 septembrie, este estimat sa vanda in jur de 1 milion de PPV.

Un PPV a costat 100 de dolari pentru o persoana fizica, iar cele pentru baruri si cluburi care au transmis meciul live au costat chiar mai mult, veniturile totale ducandu-se spre 1 miliard de dolari!

Cei doi au vandut atat de multe PPV incat la un momentdat serverele au picat, meciul incepand cu 15 minute mai tarziu decat era estimat.

Mayweather a reusit sa castige prin KO in runda a 10-a meciul cu McGregor, duminica dimineata. Cei doi aveau estimate castiguri de 350 de milioane de dolari, respectiv 100 de milioane de dolari, insa estimarile de PPV erau mai mici. Castigurile celor doi se vor mari cu aproximativ 50 de milioane de dolari dupa cifrele anuntate astazi!2 comentarii
  • 31 2017
    victor ne mai stresați mult cu obisiții ăstia ?...
  • 30 2017
    gizmo Pai despre asta a fost si vorba! Nu despre box ci despre bani! Ar organiza astia si un meci intre un urangutan dopat si o balena esuata daca asa ar face un miliard! Nu-i intereseaza spectacolul din ring! Care oricum nu a fost!...
Deutsche Welle: România şi Bulgaria par că vor rămâne ”copiii problemă ai UE”
BRAT