Mayweather i-a cerut ajutorul lui 50 Cent pentru a-l bate pe BigShow la Wrestlemania 24!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Martie 2008, 12:01
50 CENT ISI VA FACE APARITIA LA WRESTLEMANIA 24!

O noua surpriza va avea loc in acest an la WrestleMania, cel mai mare eveniment al anului in pro-wrestling. Marea surpriza consta in faptul ca 50 Cent isi va face aparitia la Citrus Bowl, in Orlando, Florida. 50 Cent nu va veni la WrestleMania ca simplu spectator, dar nici ca sa lupte nu isi va face aparitia. El il va insoti pe Floyd "Money" Mayweather in drumul sau catre ring,inainte de marele meci cu gigantul Big Show.

Informatia a fost furnizata chiar de catre cei 2,intr-un dialog la o emisiune a unui post de radio new-yorkez numit "Power 105" la care erau invitati. Mayweather l-a intrebat pe 50 Cent daca va dori sa il insoteasca in drumul catre ring,apoi 50 Cent i-a acceptat oferta.Nu este pentru prima data cand 50 Cent si Floyd Mayweather colaborat,50 Cent cantandu-i melodia de intrare a lui Mayweather numita " I Get Money" la meciul in care Mayweather l-a infruntat pe Oscar de La Hoya,in mai anul trecut.

Sa vedem daca prezenta lui 50 Cent langa ringul de wrestling ii va fi de bun augur lui Floyd Mayweather,in lupta impotriva marelui Big Show.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT