Mayweather a transformat RAW intr-o mahala!

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2008, 17:44
WRESTLERII SI FLOYD S-AU INJURAT DE MAME IN CULISE!
In culise si feriti de camerele de filmat, wrestlerii WWE si gasca lui Floyd s-au injurat de mame

La RAW-ul de luni, 10 martie, segmentul in care Big Show si Floyd Mayweather si-au comparat greutatile pe cantar s-a transformat intr-un adevarat scandal de culise. Campionul din box a venit in ring insotit de o adevarata gasca de baieti care sa-i asigure spinarea. Dupa ce wrestler-ul si micutul, dar indesat cu ciuda, boxer s-au cantarit, Big Show a chemat si el la randul sau o adevarata armata de wrestleri veniti din toate cele trei brand-uri WWE care au inconjurat ringul. Pana aici toate au functionat conform planului, insa dupa ce Mayweather a fost azvarlit din ring precum o batista folosita lucrurile au scapat de sub control.

Conform scenariului, intre gasca de wrestleri si hunta lui Floyd ar fi trebuit sa existe o mica confruntare, numai ca o parte din ei n-au prea inteles cum sta treaba in wrestling. Astfel, cativa dintre acolitii boxerului au inceput sa imparta pumni ca pe strada. Wrestlerii au ripostat imediat si se pare ca o serie de lovituri mai dure i-a linistit, pentru moment, pe scandalagii. Shane McMahon, aflat in mijlocul altercatiei si constient ca lucrurile au scapat de sub control a incercat sa calmeze spiritele, dar si el s-a ales cu o lovitura ratacita care l-a trimis la podea.

Din pacate, o mare parte din toate scenele mentionate mai sus, desi s-au petrecut sub ochii uimiti ai fanilor, au fost ferite de camerele de filmat. Surse din WWE au spus ca altercatia a continuat in culise cu mai multe schimburi dure de replici si ca intre cele doua tabere s-a creat o adevarata tensiune. "Am fost la 10 secunde de un adevarat scandal televizat", a spus unul dintre angajatii lui McMahon. Fanii din primele randuri, care au vazut de aproape cele petrecute, au spus ca ceea ce s-a intamplat in afara ringului i-a lasat cu gura cascata.      

Autor: Andrei Amza

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT