Kurt Angle il face varza pe Triple H si il lauda pe Undertaker: "Este o piesa de baza in WWE"

VEZI AICI UN SUPER MECI AL LUI KURT ANGLE
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Februarie 2008, 13:05
Data actualizarii: Vineri 29 Februarie 2008, 13:05

Intr-un show radio recent, Angle il ataca pe "The Game" Triple H. si il lauda pe Undertaker. Intr-un show pentru un post de radio din Orlando, Kurt Angle a discutat printre altele si despre situatia actuala din WWE.

Campionul TNA spune ca produsul WWE a ajuns atat de previzibil in mare masura si datorita lui Triple H. Angle spune ca in perioada in care facea parte din WWE a sugerat de nenumarate ori familiei McMahon ca Triple H. ar fi mult mai bun ca scout sau ca parte a departamentului creativ decat ca luptator. Desi are inca un mare capital de imagine, Angle crede ca Triple H. face mai degraba o defavoare industriei incercand sa se intre in Main Event de fiecare data cand are ocazia.

Pe de alta parte Angle nu are decat cuvinte de lauda pentru Undertaker. Angle il considera pe Taker piesa de baza a WWE in acest moment in conditiile in care, pe langa draw-ul pe care il are in randul fanilor, face totul pentru a ajuta tinerii si pentru a crea o noua generatie de superstaruri.

Angle spune insa ca, din dorinta de a ajuta pe toata lumea, Undertaker nu ezita sa lupte chiar si cu wrestleri  din midcard, lucru care da inconsistenta prestatiilor lui.

Autor: Hitscum

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies