Dusmanul lui John Cena - Ron Killings - a revenit in RAW!

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2008, 11:49
JOHN CENA, AI GRIJA!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ron Killings l-a invins luni, la Raw, pe fostul campion la echipe, Paul London, intr-un dark match. "Truth" a castigat meciul prin pinfall, dupa ce i-a aplicat adversarului sau un Axe Kick. Este al doilea fost campion din TNA care lupta intr-un dark match WWE luna aceasta, dupa Pisica Salbatica - Chris Harris.

Cel poreclit Truth a inceput wrestling-ul ca manager in Pro Wrestling Federation, in 1997. Doi ani mai tarziu a debutat in NWA Wildside, cu numele K-Krush. La scurt timp a plecat in WWF, unde si-a schimbat numele de ring in K-Kwik a reusit sa obtina de 2 ori centura Hardcore, de fiecare data de la Raven. In 2002 a semnat cu TNA, fiind un om important in federatia lui Russo inca de la primul show. Aici, in peste 5 ani, a detinut de doua ori centura suprema si de 3 ori a fost campion la echipe ( o data ca membru al Team PacMan si de doua ori reprezentand 3 Live Kru ). In decembrie si-a reziliat contractul cu TNA, si in ianuarie a semnat din nou cu WWE. Desi a debutat abia luni, nu a stat departe de ring, luptand in federatia mexicana AAA.

Citeste si:

killings

ron

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT