Miercuri 29 Aprilie 2015, 09:25

Titlu istoric in Romania. Un oras de 20.000 de locuitori cu 4 angajati si o singura jucatoare sub contract a oferit o surpriza uriasa

De la Blaj vine una dintre cele mai mari surprize din sportul romanesc in 2015.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Echipa de volei feminin CS Volei Alba Blaj a cucerit in premiera titlul national dupa ce a invins-o pe teren propriu pe CSM Targoviste cu 3-1, in al treilea meci al finalei Diviziei A din cinci programate. Scorul pe seturi a fost 24-26, 25-17, 25-16, 25-21.

Blaj devine astfel al doilea cel mai mic oras din Romania care da o campioana la sporturile pe echipe, dupa ce Urziceni a dat campioana Romaniei la fotbal.

Castigarea titlului reprezinta o surpriza uriasa, mai ales ca Alba Blaj mai are in acest moment, la finalul sezonului, o singura jucatoare sub contract, iar in organigrama clubului sunt doar patru angajati, doi dintre ei cu jumatate de norma:

"Strainele nu semneaza pe mai mult de un an. Doar cu romancele putem sa parafam intelegeri pe doi ani. S-a nimerit insa ca acum si romancele sa termine al doilea an de contract", a declarat primarul Gheorghe Rotar pentru Gazeta Sporturilor.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Volei Alba Blaj