Jake Quickenden halucinant Virale

Vedeta ademenita cu o CARUTA de bani pentru un sfert de ora de SEX. Suma HALUCINANTA pe care i-au oferit-o 

Un artist britanic pretinde cu dovezi ca i-au fost oferite peste 3 milioane de euro pentru o experienta intima de maxim 15 minute.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 15:40
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 16:31

Cantaret si vedeta de televiziune, Jake Quickenden (32 de ani) e unul dintre cei mai apreciati barbati in randul reprezentantelor sexului frumos. Asa se face ca Jake a primit o oferta extrem de tentanta prin intermediul unei retele de socializare, el vorbind despre un "super-fan" care, cel mai probabil, este de fapt una dintre numeroasele sale admiratoare.

  • Vedeta ademenita cu o CARUTA de bani pentru un sfert de ora de SEX. Suma HALUCINANTA care nu poate fi refuzata

Dupa ce a primit propunerea indecenta, mai exact 2,5 milioane de lire sterline pentru 10-15 minute de "activitate" sexuala, Quickenden a intrat in jocul propus si a plusat, cerand inca 500.000 de lire sterline, bani in schimbul carora ar fi trebuit sa execute si un scurt numar de dans.

De asemenea, Jake si-a intrebat interlocutorul daca poate s-o aduca si pe iubita sa, Sophie Church, care e gravida cu primul copil al cuplului. "N-ar fi o problema", a fost raspunsul primit, Jake publicand intreaga conversatie pe contul sau de Instagram. Evident, britanicul n-avea cum sa accepte "afacerea", astfel ca totul a ramas doar la stadiul de anecdota.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies