Jese Rodriguez PSG Real Madrid Virale

GALERIE FOTO Un fost jucător de la Real Madrid și PSG va deveni tată pentru a șasea oară! S-a ”războit” cu actuala sa soție

Jese Rodriguez (29 de ani), fost jucător la echipe precum PSG și Real Madrid, așteaptă al șaselea copil.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:55
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 13:01

Atacantul și partenera sa, alături de care are unul dintre cei cinci copii ai săi, Aurah Ruiz, au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Jese Rodriguez așteaptă al șaselea copil!

Pe lângă Nyan, singurul copil al cuplului, Jese mai are doi băieți cu Melody Snatana, dar și o fiică și un fiu cu Janira Barm. 

În urmă cu câțiva ani au existat tensiuni între Jese și actuala sa parteneră. Cei doi s-au ”războit” în spațiul public, dar se pare că, odată cu trecerea timpului, au revenit la sentimente mai bune.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. 

Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, spunea Aurah, actuala parteneră a lui Jese.

Crescut la Real Madrid, Jese a trecut pe la PSG, după care au urmat experiențe la echipe precum Las Palmas, Stoke, Betis Sevilla sau Sporting Lisabona. Din vară, atacantul joacă în Turcia, la Ankaragucu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!