Virale

VIDEO Tragedie pentru un fotbalist! Soția lui a murit într-un accident de mașină horror! Imagini incredibile cu mașina, de la locul incidentului 

Oleh Danchenko (27 ani) trece prin cele mai grele clipe, după ce și-a pierdut soția!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 18:41
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 21:54

Viktoria Danchenko (27 ani), model ucrainean, căsătorită din iulie 2020 cu fotbalistul care a trecut și pe la Shakhtar Donetsk, a murit în urma unui accident horror, care s-a petrecut în Odessa. Viktoria era cunoscută pentru faptul că îi plăcea să conducă la viteză mare. 

Modelul conducea mașina soțului său, un Mercedes, care a intrat într-o KIA Cerato, iar apoi s-a lovit și de un camion. Viktoria a murit pe loc, iar autoritățile s-au chinuit să îi scoată corpul dintre fiarele mașinii, care a fost distrusă complet, anunță Daily Star

Viktoria era influencer, iar apropiații o cunoșteau ca fiind o iubitoare a vitezei. Tânăra se filma des în timp ce se afla la volan, conducând cu viteză peste limitele admise. 

Pe internet au apărut și filmări de la locul accidentului, din care se vede cât de grav a fost acesta, mașina fiind avariată complet. În clipul postat pe internet există și filmările făcute de-a lungul timpului de model la volan, în care se vedea că era dependentă de adrenalină și viteză. 

Modifică setările cookies