Virale

Supermodelul international care a primit aproape 15 000 de euro pentru un clip in care doarme dezbracata! Sunt imaginile momentului

Kate Moss (47 ani) a ajuns virala pe internet cu ultimul clip postat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 11:52
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 11:53

Supermodelul s-a filmat complet dezbracata in pat, in timp ce dormea si a scos clipul la vanzare pe piata artei digitale. 

Videoclipul cu modelul dormind a fost vandut pentru 5 1699 Ehterum (aproximativ 15 000 de euro), sub forma unui jeton non-fungibil (NFT). Din imagini, se vede cum Kate Moss este dezbracata sub asternuturi. 

  • Supermodelul international care a primit aproape 15 000 de euro pentru un clip in care doarme dezbracata! Sunt imaginile momentului

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MITNFT (@mitnft)

Castigatorul licitatiei va detine clipul, care insa poate fi vazut pe platforma online in care a fost tranzactionat sau pe retelele de socializare. Banii stransi de pe urma vanzarii sale vor fi donati unei organizatii non-profit. 

"Arta a fost intotdeauna despre momente, pentru mine. Timpul este ceva ce nu ne ajunge si care nu asteapta pe nimeni. Sunt nerbdatoare sa aflu cine doreste sa detina un moment de ale mele. Am fost atrasa de idee pentru ca ceilalti oameni,  pot fi ajutati sa castige mai mult din ea", a explicat Kate Moss.

Modifică setările cookies