Socul trait de un muncitor care demola casa lui Pablo Escobar din Miami! A gasit un SEIF ascuns in pereti
Vineri 29 Iunie 2018, 15:51

Socul trait de un muncitor care demola casa lui Pablo Escobar din Miami! A gasit un SEIF ascuns in pereti

Ce spune muncitorul ca era in seif.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Pare un scenariu scos din filme, insa un muncitor care demola casa lui Pablo Escobar din Miami a gasit un seif ascuns in peretii locuintei unde a trait o vreme fostul mare traficant de droguri.

Seiful a fost gasit intr-o casa din Miami, pe care actualii proprietari o demoleaza pentru a construi altceva pe terenul respectiv. Acesta a fost descoperit de muncitori.

"M-am uitat si era un seif, toti credeau ca glumesc, dar era chiar acolo. Cand a cazut peretele, a iesit seiful la suprafata", a spus cel care opera excavatorul in momentul in care a facut marea descoperire.

Proprietarii au ajuns imediat la fata locului, insa nu au deschis seiful ca sa vada ce este inauntru. Acestia au preferat sa duca seiful intr-o zona sigura si apoi sa vada ce se afla inauntru.

Intrebat ce era in seif, muncitorul care a facut descoperirea a spus ca era ceva "metalic" ce se rostogolea inauntru, spunand ca "probabil era ceva de valoare, aur, bani sau poate doar niste arme".Procurorul general al României îi răspunde ministrului Dan: ”Anchetă imparțială”