Virale

Serghei Mizil, dezvăluiri șoc despre un scandal între el și Giovanni Becali: „A zis: 'Ce zici dacă-ți tai tendonul?'” 

Unul dintre cele mai 'colorate' personaje din showbiz-ul din România a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 22:26
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 22:27

Serghei Mizil a realizat un documentar biografic, care a fost postat pe YouTube, iar acolo a relatat mai multe întâmplări din viața sa. Bărbatul a povestit și un episod de-a dreptul șocant, petrecut pe vremea în care făcea parte din aparatul nomenclaturist și care îl are ca protagonist și pe Giovanni Becali, cel care atunci avea legături cu lumea interlopă a capitalei. 

Dezvăluiri șocante ale lui Serghei Mizil: „A zis: 'Ce zici dacă-ți tai tendonul?'”

Serghei Mizil a relatat cu lux de amânunte desfășurarea unui întreg scandal între el și fostul agent de jucători, cu care însă a legat o prietenie foarte strânsă ulterior. 

”El, în cap de masă, eu, în cap de masă... Mulți fotbaliști, actori... Nu dăm nume pentru că o mare parte din ei spun acum că nu ne-au cunoscut.

La un moment dat vine Giovani și zice: 'Ce zici dacă-ți tai tendonul'. Două secunde. M-am dus în mașină, aveam Browning semi-automată. 'Ce-ai zice dacă te îmușc în cap?' Și a rămas mut el! 'Poți să tragi unde vreau eu?' 'Da'. 'Hai la Pescăruș', care era restaurantul unde era și cârmaciul Nicolae și toți. Bam, bam, eu acolo. 'Mă, să moară mama, ăsta trage oriunde'.

Singurii care nu m-au trădat în viața mea au fost Giovanni și Victor Becali. Am fost toată viața cu ei iar ei au fost toată viața lângă mine. Indiferent, că am fost jos, că am fost arestați, că am fost infractori... Ăștia au fost oameni de caracter”, a dezvăluit Serghei Mizil într-un documentar postat pe YouTube, numit „Viața înainte și după Revoluție”. 

Giovanni Becali și Serghei Mizil, judecați împreună în Germania

Totdată, Serghei Mizil a continuat seria destăinuirilor, dezvăluind un alt episod, petrecut în Germania, în care atât el, cât și Giovanni Becali au ajuns judecați, după ce au fost acuzați de spargerea unui magazin. 

„Deci eram acolo, un grup infracțional compus din mulți oameni foarte inteligenți. Giovanni făcea semn că lui îi duce cu motostivuitorul dosarul. Și erau acolo: Cain, Kalu, Albanezu. Pe vremea aia erau cei mai mari șmecheri: Albanezu, Cain, Kalu și Giovanni. 

Când s-a dus cu ei la pârnaie le zicea la pușcăriași: 'Bă, eu sunt copil de haiduc'. Și îi ziceau ăia: 'copil de haiduc și ai ajuns la pușcărie?'. Au cochetat cu infracțiunea, ca să nu spun mai multe. George Barba spărsese două bănci. A spart și o bancă în Grecia, spre final. Adică oameni de bine, nu le dădeai banii, intrau pe geam și luau ce era al lor.

Și ăia voiau să ne facă grup infracțional. Și le spune: ce erați voi în România? 'Noi eram biletari'. Nemții ăia când au auzit, au bătut cu ciocanul și au întrebat: 'Cine mai e în sală din România?'. Și merg acolo. Și-mi zice: 'Avem o singură întrebare'. Și mă gândeam: când aude Ceaușescu că m-a legat și în Germania, iar începe să sară în sus. 'Ce filme aveți voi în România?'. Când m-am întors în sală, Giovanni luase cuvântul și voia să spună că bunicul lui a fost legionar”, a povestit acesta. 

Modifică setările cookies