Zambia nebunie Virale

Se iubesc la NEBUNIE, dar se judeca la TRIBUNAL. Motivul ULUITOR care a suparat-o pe femeie si cum se apara barbatul

Doi indragostiti din Zambia s-au confruntat in fata judecatorilor, femeia fiind cea care a initiat actiunea in instanta impotriva iubitului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 12:36
Data actualizarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 12:40

Povestea de dragoste dintre Gertrude Ngoma si Herbert Salaliki a ajuns la tribunal, motivul fiind legat de faptul ca barbatul nu vrea sa se casatoreasca, in ciuda unei relatii de aproape 8 ani, din care a rezultat si un copil. 

"N-a fost niciodată serios, de aceea l-am dat în judecată. Consider ca merit să cunosc calea de urmat si ce se va intampla cu viitorul meu", e justificarea data de Gertrude, care n-a locuit niciodata pana acum impreuna cu Herbert. 

De partea cealalta, conform traditiilor din tara africana, barbatul a platit o "zestre" parintilor femeii, semn ca o iubeste si ca va avea grija de ea, insa a precizat ca n-a facut inca pasul cel mare din cauza faptului ca nu are destui bani.

Evident, femeia nu s-a ales cu nimic din aceasta plangere neobisnuita, magistratii lasandu-i de inteles ca nu se poate face nimic pe cale legala pentru a-l forta pe barbat sa se casatoreasca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies