Reactia lui Mario Fresh dupa ce Velea i-a RUPT contractul cu Golden Boy! Artistul da cartile pe fata: "Povestea suna diferit, ar mai fi fost lucruri de adaugat!"

Reactia lui Mario Fresh dupa ce Velea i-a RUPT contractul cu Golden Boy! Artistul da cartile pe fata: "Povestea suna diferit, ar mai fi fost lucruri de adaugat!"

Alex Velea a postat, astazi, un videoclip explicit pe Youtube in care vorbeste despre plecarea lui Mario Fresh si Lino Golden de la casa de productie Golden Boy Society.

Velea a incercat sa faca lumina in scandalul cu Mario si Lino si a explicat motivele care au dus la separarea dintre ei.

VEZI AICI declaratiile lui Alex Velea!

Mario Fresh a reactionat rapid prin intermediul unei postari pe Instagram si spune ca, desi povestea spusa de Alex Velea nu este completa, alege sa nu mai alimenteze si mai mult scandalul:

"Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata.

Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa... povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta... Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos.Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13", a fost mesajul lui Mario Fresh, care a strans peste 17.000 de aprecieri pe Instagram in cateva ore.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies