Virale

O romanca, noua senzatie in lumea FITNESS-ului, dupa ce a cucerit medalia de aur la Europene! Transformare uimitoare in doi ani: FOTO

O romanca de 24 de ani e una dintre noile senzatii ale fitnessului de pe continent, dupa ce a reusit sa cucereasca medalia de aur la Campionatele Europene, la doar doi ani de zile dupa ce s-a apucat de sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2015, 18:03
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2015, 18:42

Ramona Arseni are 24 de ani, dar e deja cea mai tare romanca din fitnessul autohton. Si nu numai, pentru ca tanara a reusit in aceasta luna sa ridice deasupra capului unul dintre cele mai importante trofee de la Europene - aur la categoria Body Fitness (158 cm).

Tanara blonda a cucerit juriul de la Santa Susana, Spania, dupa ce si-a devansat categoric toate competitoarele.

"Am inceput sa ma antrenez in luna iulie a lui 2013 si particip in competitii la categoria Body Fitness", a declarat Ramona, care cantareste intre 46 si 48 de kilograme in perioada concursurilor.

Medaliata cu aur la Europene, Ramona are deja parte de un sprijin masiv, nu doar din partea antrenorului sau, Dragos Popescu, si el unul dintre cei mai cunoscuti culturisti romani, dar si al fanilor. Tanara se bucura de o popularitate tot mai mare in acest sport, strangand deja 10 mii de fani pe retelele de socializare.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII IN GALERIA DE MAI JOS!

Sursa FOTO: Facebook

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!