Jens Lehmann drujba Virale

FOTO Mai ceva ca în filmele de groază! Jens Lehmann i-a distrus garajul vecinului cu drujba! La cât se ridică paguba 

Jens Lehmann (52 ani) și-a pierdut cumpătul și a pătrus pe proprietatea vecinului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 17:10
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 17:11

Jens Lehmann (52 ani) a ajuns din nou în atenția presei internaționale, însă nu cu un eveniment care-i face cinste. Fostul portar este într-un conlfict de ceva timp cu vecinul său și îi reproșează că și-a construit garajul pe o parte din terenul său, care i-a mai și luat vederea la Lacul Starnberg. 

Lehmann, supărat pe garajul vecinului 

Lehmann și-a pierdut controlul și a fost denunțat de vecinul său pentru că i-a distrus garajul cu o drujbă, conform Bild, paguba fiind de peste 10.000 de euro. Publicația din Germania susține că fostul jucător al lui Arsenal și AC Milan a avut un plan bine pus la punct. A încercat să taie cablurile de la sistemul de monitorizare video, însă încercarea sa nu a avut succes. 

Lehmann a cumpărat proprietatea în care locuiește în urmă cu 15 ani, pentru 5,1 milioane de euro. De dragul vederii la Lacul Starnberg, fostul internațional german va trebui să răspundă în fața legii pentru că a intrat pe terenul vecinului și i-a distrus garajul. 

De-a lungul carierei, Lehmann a evoluat pentru Schalke 04, AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal și Stuttgart. De asemenea, portarul a bifat 61 de meciuri pentru naționala Germaniei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!