Locul de munca pe care NIMENI nu-l vrea. Marturia unei femei care a lucrat in INFERN. E greu de crezut cum arata fisa postului

Locul de munca pe care NIMENI nu-l vrea. Marturia unei femei care a lucrat in INFERN. E greu de crezut cum arata fisa postului

O femeie din Statele Unite a asistat pe parcursul a 12 ani la nu mai putin de 300 de executii ale celor mai periculosi detinuti.

Probabil ca nimeni nu si-ar dori un asemenea job, in care sa fii nevoit sa asisti la moartea unor semeni condamnati la pedeapsa suprema. Michelle Lyons e numele femeii care a trecut printr-un asemenea calvar, mai intai ca jurnalist la un ziar din Texas, apoi ca purtator de cuvant al Departamentului de Justitie Penala.

Astfel, singura treaba a americancei era sa asiste la disparitia unora dintre cei mai cunoscuti infractori din SUA, criminali in serie si violatori care au fost condamnati la moarte. Daca la inceputul carierei sale n-avea nici o remuscare impotriva acestui tip de pedeapsa, Michelle Lyons si-a schimbat treptat optica, in special dupa ce a devenit mama.

In cele din urma, a renuntat la acest job de cosmar si a decis sa scoata o carte in care sa relateze o mare parte dintre cele peste 300 de executii la care a participat. Iesita pe piata in 2018, cartea "Death Row: The Final Minutes" a avut un succes enorm si e o lucrare de referinta pentru eforturile celor care militeaza pentru abolirea pedepsei cu moartea.

"Sa urmaresti ultimele momente din vita cuiva si modul in care sufletul isi paraseste corpul nu va fi niciodata o experienta de de viata normala. Dar statul Texas a executat criminali ata de des incat si-a perfectionat stilul", e una dintre declaratiile de impact pe care le-a facut Michelle in cartea sa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies