Virale

INCONSTIENTA TOTALA! 200 de oameni au participat la inmormantarea unui taur in India, in plina pandemie de coronavirus. Ce a urmat e ireal 

Indienii au incalcat regulile de distantare sociala pentru a merge la inmormantarea unui taur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2020, 21:28
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2020, 21:29

Politia din India a declarat ca investigheaza inmormantarea unui taur, venerat de localnicii unui sat din sudul tarii. Conform ojogo.pt, aproximativ 200 de persoane au participat la inmormantarea taurului, sfidand regulile de izolare in combaterea pandemiei de Covid-19.

Taurul Mooli era celebru intr-un sat din districtul Madurai, aflat in sudul statului Tamil Nadu. Animalul apartinea unui templu si era prezent mereu la festivalurile numite 'jallikattu', acolo unde tinerii incercau sa imblanzeasca tauri. 

Duminica, taurul a murit de batranete, iar funeraliile sale au strans o multime de oameni, locuitori ai satului indurerati, in ciuda faptului ca in India, adunarile sunt restranse la 5 persoane. 

"Initial, la inmormantare au participat doar 30-50 de persoane, insa ulterior s-au adunat pana la 200 de oameni, pentru a-l onora", scrie agentia de stiri AFP T.G Vinay. 

Modifică setările cookies