Virale

GEST URIAS al lui Becali de la inchisoare! Ce cadou ii face Simonei Halep dupa finala de la Roland Garros

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 09:16
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 12:25

Chiar daca e inchis, Becali urmareste toate performantele Simonei Halep! Patronul Stelei a fost impresionat de performanta de la Roland Garros, cand Simona Halep a devenit prima finalista la un turneu de Mare Slem din Romania dupa mai bine de 30 de ani.

Aromana precum Gigi Becali, Simona Halep vine din Constanta, acolo unde a invatat tenis de la profesorul Ene Nicusor.

Becali vrea sa il ajute pe omul care a lansat-o pe Simona Halep in tenis si il va sponsoriza cu o suma intre 15 si 20.000 de euro.

"Gigi s-a uitat cu mare atentie la meciul dintre Simona Halep si Maria sarapova. Se agita ca un leu in cusca la fiecare minge si spunea intr-una ca Simona e machedoanca de-a lui, iar aceasta fata este mindria lor!

Gigi ne-a transmis sa luam cit mai repede legatura cu primul antrenor al Simonei Halep, deoarece este dispus sa ofere intre 15.000 si 20.000 de euro copiilor de la clubul de unde ea a inceput in Constanta tenisul. Gigi a ramas impresionat de performantele Simonei si vrea sa ajute si alti jucatori sa ajunga pe urmele ei", a precizat un apropiat al lui Becali in fanatik. 

Simona Halep e stelista iar tatal ei e apropiat de oamenii lui Becali. Stere Halep a copilarit cu Teia Sponte, partenerul de afaceri al lui Gigi Becali si omul care se ocupa de toate problemele patronului Stelei in aceasta perioada. 

Modifică setările cookies