Virale

Fiica fotomodel a lui Sylvester Stallone are si ea "OCHI DE TIGRU". Lovitura cu care frumoasa Sistine l-a UIMIT pe celebrul "Rocky"

Actorul american se mandreste cu calitatile fiicei sale Sistine, tanara de 22 de ani care a calcat deja pe urmele celebrului sau tata.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 09:55
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 09:59

Ajuns la 74 de ani, "Rocky" Stallone are 3 fiice cu a treia sa sotie, Jennifer Flavin, iar una dintre acestea, cea mijlocie, e de ani buni un fotomodel de talie internationala, reusind sa debuteze si in lumea cinematografiei.

  • Fiica fotomodel a lui Sylvester Stallone are si ea OCHI DE TIGRU . Lovitura cu care frumoasa Sistine l-a UIMIT pe celebrul Rocky

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some people are just born with the eye of the tiger! @sistinestallone

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Cu o postare pe Instagram, Sylvester Stallone a vrut sa arate ca Sistine se pricepe si la golf, oferindu-i o lectie despre cum se loveste mingea. Intr-o tinuta sexy de culoare alba, blonda s-a descurcat de minune, starnind admiratia tatalui sau. "Unii oameni sunt nascuti cu ochi de tigru", a precizat Stallone, aluzie la melodia "Eye of the Tiger", produsa pentru al treilea film din seria "Rocky".

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies