FABULOS! Cum a reactionat un jucator asteptat de patroana sexy! Cea mai stanjenitoare prezentare de transfer! VIDEO

Carolyn Radford, femeia care conduce Mansfield Town din liga a patra engleza se ocupa personal de toate aspectele clubului. 

E fosta model, milionara si conduce un imperiu de afaceri cu haine. In plus, Carolyn Radford detine clubul Mansfield Twon si se ocupa de toate aspectele acestuia.

Carolyn a reusit un transfer important in aceasta vara, pe Niky Maynard, atacant care a marcat 22 de goluri in sezonul trecut pentru Bury FC.

Patroana clubului era alaturi de echipa in cantonamentul din Portugalia in momentul in care s-a facut transferul, iar Carolyn a decis sa-l astepte pe jucator la aeroport.

Atacantul in varsta de 32 de ani a fost intampinat de Carolyn, care l-a condus cu un Rolls Royce pana acasa. In timpul asta a incercat sa faca conversatie cu jucatorul, care parea insa destul de stanjenit. Maynard a facut apoi cunostinta cu copiii noii patroane, dupa care a fost prezentat oficial.

Din pacate pentru Maynard, tot momentul a fost inregistrat de camere si urcat pe retelele de socializare, prilej de amuzament pentru suporterii englezi. 
 

VEZI IMAGINI CU PATROANA CELOR DE LA MANSFIELD IN GALERIA FOTO!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT