Dumitru Dragomir e un adevărat businessman: „Am patru apartamente care bat ce e la Miami!” Suma colosală cu care se vinde locuința

Dumitru Dragomir LPF Virale Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 11:15
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 11:15

Dumitru Dragomir a oferit detalii despre cele 4 apartamente de lux pe care le-a scos la vânzare. 

Dumitru Dragomir (76 ani) a condus Liga Profesionistă de Fotbal 17 ani, între 1996 și 2013. La plecarea din fotbalul românesc s-a axat pe afaceri și a devenit un adevărat dezvoltator imobiliar.

Dumitru Dragomir are 4 apartamente de lux pe care le vinde cu 2 milioane de euro bucata 

Ultima construcție cu care se mândrește Dumitru Dragomir este poziționată în zona de Nord. Mai mult, fostul șef al LPF a mărturisit că a vândut mai mult de un sfert dintre apartamente. 

„Am vândut mai mult de un sfert deja (n.r. dintre apartamente). Unde face Gigi Becali biserica, 200 de metri mai încolo, pe dreapta, către lac! Complexul are o poziție nemaipomenită! Va fi cel mai exclusivist cartier din această țară! Îi punem numele Crystal Nord. Vom păstra denumirea de la hotel, e brand-ul nostru.

Bogdan (n.r. fiul lui Dumitru Dragomir) a învățat bine meserie! În primul rând, vorbește cinci limbi străine. Stau și mă minunez cum vorbește clienților. Eu am fost handicapat din punctul ăsta de vedere. Nepoții mei deja vorbesc câte două limbi străine, dar părerea mea să învețe carte: nu mori de foame!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir a oferit detalii și despre cât costă o locuință în cartierul său exclusivist. Prețul pornește de la 150.000 de euro și poate ajunge până la 2 milioane de euro. 

Cea mai scumpă construcție are 700 de metri pătrați și este dotată cu piscină, saună, jacuzzi, grădină și se regăsește doar în 4 exemplare.  

„Un apartament costă de 150.000 de euro, până la 2 milioane de euro! 700 de metri pătrați, cu piscină sus, la etajul nouă, grădină… E ceva ce nu vezi nici prin filme! Pfoai… minunile de la Maglavid! Eu zic că bat și ce e la Miami!

Am patru de-alea! Ești într-o grădină, cu piscină, saune, jacuzzi, toate minunile de pe pământul ăsta. Am vândut la un cântăreț internațional, dar nu pot să spun pentru că n-am acceptul lui”, a mai afirmat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!