Virale

Din vanzatoare la fast food la vedeta de filme pentru adulti! O tanara regreta decizia pe care a luat-o la 19 ani: "Eram salbatica, nu m-am gandit!"

Mia Malkova (27 de ani) spune ca nu s-a gandit prea mult la 19 ani, cand a decis sa inceapa o cariera in industria pentru adulti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Iunie 2020, 10:14
Data actualizarii: Marti 30 Iunie 2020, 19:44

Mia lucra intr-un McDondald's la 16 ani, insa la 19 ani a luat o decizie surprinzatoare. Tanara a decis sa intre in industria filmelor pentru adulti, insa acum regreta acest lucru.

Fata spune ca era prea tanara atunci si nu si-a dat seama de lucrul pe care il face:

  • Din vanzatoare la McDonald s, in vedeta de filme pentru adulti! O tanara regreta decizia pe care a facut-o la 19 ani: Eram salbatica, nu m-am gandit!

"Eram foarte tanara. Am fost salbatica la 19 ani. Nu m-am gandit la asta ca la o alegere de cariera sau la ceva asemanator. Nu aveam idee ca voi ajunge in pozitia in care sunt acum", a dezvaluit tanara, potrivit Daily Star.

Cu toate acestea, fata spune ca ii place ceea ce face, insa si-ar fi dorit sa ia aceasta decizie macar cu doi ani mai tarziu:

"Cred ca mi-ar fi placut sa incep mai tarziu. La 19 ani eram atat de imatura si mai aveam multe de facut. Mi-ar fi placut sa mai astept macar pana la 21 de ani", a mai spui Mia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The weekend is here and I've finally moved into my new cabin! Get ready for a lot of new content! ????????

O postare distribuită de Mia Malkova (@mia_malkova) pe

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!