Clanurile interlope din vestul tarii, in pericol! Serbia adopta legi DRACONICE impotriva grupurilor mafiote

Clanurile interlope din vestul tarii, in pericol! Serbia adopta legi DRACONICE impotriva grupurilor mafiote

Vineri 18 Ianuarie 2019, 20:18

Serbia schimba legile.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Presedintele Serbiei, Alexander Vucic, a anunta schimbari de lege majore in ceea ce priveste activitatea mafiota organizata. Sarbii vor adopta noi legi, considerate draconice, mai dure decat cele din Uniunea Europeana.

"Serbia nu va mai fi locul unde se refugiaza mafiotii", a spus Vucic, care a completat ca penalitatile vor fi draconice, mai stricte decat in Austria sau in Germania.

Actele luate in considerare pentru pedepse dure sunt crimele, ce vor primi pedepse pe viata, agresiunile fizice grave, violul, pedofilia, abuzul copiilor, traficul de arme si traficul de droguri, acestea din urma urmand sa primeasca pedepse mult mai lungi decat in prezent.

De asemenea, cei care isi bat nevestele acasa vor primi de acum intre 6 si 12 luni de inchisoare!

"Avem multe grupari interlope ce activeaza in Serbia, dar nu avem pedepse pe masura. Foarte multi scapa fara sa stea la inchisoare, desi sunt gasiti vinovati", a anuntat si ministrul justitiei, Nela Kuburovic.

Pe teritoriul Serbiei actioneaza mai multe grupuri interlope din Balcani, inclusiv din Romania, unele clanuri din vestul tarii avand legaturi cu mafia din Serbia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Codruţa Kovesi, acuzată că a luat mită 268.689 lei. Anunțul PÎCCJ
BRAT