VIDEO Cel mai sigur loc de pe pământ!? Fostul coleg al lui Ronaldo și-a primit portofelul intact după opt luni

alvaro gonzalez Arabia Saudita Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:57
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:00

Fotbalistul Alvaro Gonzalez a lăudat siguranța din Arabia Saudită.

Reputația Arabiei Saudite în ceea ce privește siguranță atrage atât turiștii, cât și localnicii. Comunitățile unite, măsurile extinse de securitate și amenzile usturatoare contribuie la sentimentul de siguranță resimțit de oameni.

Fie că te plimbi pe străzile aglomerate în weekend sau te bucuri de ieșiri nocturne, există un sentiment de liniște care face din Arabia Saudită un loc confortabil de locuit sau de explorat, notează cei de la Lovin.co.

Alvaro Gonzalez s-a numărat printre cei care s-au bucurat de siguranța care domnește în Arabia Saudită, după ce și-a primit portofelul pierdut în urmă cu opt luni, în stare perfectă.

Portofelul lui Alvaro, intact după opt luni

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Alvaro a lăudat siguranța din Arabia Saudită, menționând că astfel de evenimente nu sunt ceva ieșit din comun în Regat.

"Prieteni, asta e Arabia Saudită! După opt luni, portofelul meu e intact. Bani, toate documentele mele. Incredibil. Nu s-ar întâmpla asta nicăieri altundeva în lume", spune Alvaro Gonzalez în clipul postat pe rețelele de socializare.

Alvaro Gonzales, fost coleg cu Ronaldo la Al Nassr FC, s-a transferat recent la echipa Al Qadsiah.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!