Cel mai GHINIONIST barbat din lume: e alergic la sex! De ce nu se poate bucura indiferent cu ce femeie imparte patul

Cel mai GHINIONIST barbat din lume: e alergic la sex! De ce nu se poate bucura indiferent cu ce femeie imparte patul

Acest barbat de 25 de ani a trecut printr-o situatie greu de imaginat!

Un american s-a confruntat cu un caz rar 'alergie la sex'. De fiecare data cand atingea punctul culminant in relatia cu o fata, tanarul avea simptome greu de justificat medical: suferea de anxietate, 'brain fog' si epuizare! Manifestarile au inceput inca din perioada adolescentei. S-au acutizat cu timpul, astfel ca barbatul s-a temut sa intre intr-o relatie. Cazul sau a fost documentat de medicii de la Institutul Men's Health Boston din Massachusetts.

"Simptomele au inceput la 16 ani si continua si astazi. Barbatul a incercat sa evite contactul cu femeile", a explicat doctorul Jose Bolanos, cel care l-a tratat pan ala urma. Medicul spune ca pacientul sau a suferit 'in timpul studiilor si la serviciu' din cauza conditiei sale bizare.

In ciuda mai multor tratamente incercate, a dietelor pe care le-a tinut sau a suplimentelor luate, rezultatele au incetat sa apara. In urma unor teste amanuntite, diagnosticul pus de medici a fost 'Sindrom Post Orgasm". Cauza ar fi o alergie ciudata a unora dintre barbati la propria sperma.

Bolnavul a fost tratat cu un hormon care i-a fost injectat de trei ori pe saptamana. Tratamentul a durat 6 saptamani, iar rezultatele au fost spectaculoase.

"Totul a disparut, starea s-a generala s-a imbunatatit simtitor. La fel energia sa si libidoul", a spus doctorul Bolanos.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies