Jane Park EuroMillions loto Virale

Ce decizie a luat cea mai tanara milionara care a castigat la loto: "M-am plicitisit sa stau degeaba toata ziua" FOTO

Jane Park e cea mai tanara castigatoare la loto din Marea Britanie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Mai 2019, 16:27
Data actualizarii: Joi 02 Mai 2019, 16:35

La 17 ani, Jane Park a castigat milioane de euro la loteria EuroMillions, iar o mare parte din acesti bani s-au dus pe operatii estetice. Jane a devenit vedeta peste noapte in Anglia si s-a adaptat cu greu la statutul de persoana publica. Acum, Jane revine in atentie cu o declaratie care a generat imediat sute de reactii.

Ea se intorcea din vacanta de Paste dintr-un loc insorit cand a anuntat ca s-a plictisit de viata ei si vrea sa-si ia un loc de munca.

  • Ce decizie a luat cea mai tanara milioanara care a castigat la loto: M-am plicitisit sa stau degeaba toata ziua FOTO

"M-am plictisit sa stau toata ziua fara sa fac nimic, ma gandesc sa-mi iau un loc de munca. Imaginati-va cum as arata in spatele unui bar", a scris ea pe retelele de socializare.

Jane a castigat la loto cand avea 17 ani si a renuntat imediat la jobul ei part time unde era platita cu 8 lire pe ora. De atunci s-a plimbat in jurul lumii, si-a cumparat proprietati si masini de lux si si-a facut mai multe operatii estetice. 

Noroc la bani, nu si in dragoste! 


Ea si-a cautat cu disperare un iubit si chiar a facut un site special unde barbatii doritori se puteau inscrie. Alesul urma sa primeasca 60.000 de lire, dar si obligatia de a participa la o emisiune TV alaturi de Jane. Tanara castigatoare la loterie a fost cuplata cu un fost fotbalist scotian, insa nu a durat mult. Fostul jucator s-a laudat apoi ca a fost platit cu 50.000 de lire ca sa-si petreaca timpul cu Jane. 

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies