Mohammed bin Salman Virale

Asta da EXTRAVAGANTA! Printul mostenitor al Arabiei Saudite, cu 150 DE FEMEI pe o insula privata din Maldive

O carte publicata de doi jurnalisti americani aduce dezvaluiri spectaculoase despre printul Mohammed bin Salman.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Septembrie 2020, 11:05
Data actualizarii: Sambata 19 Septembrie 2020, 11:09

"Sange si petrol" e  numele cartii prin care ziaristii Bradley Hope si Justin Scheck (de la Walt Street Journal) se ocupa de ascensiunea fulminanta a printului mostenitor al Arabiei Saudite, una dintre cele mai influente persoane la nivel global.

Un capitol aparte e rezervat extravagantelor pe care si le-a permis de-a lungul timpului Mohammed bin Salman. Printre acestea, o petrecere privata pus la cale in Insulele Maldive, la care au fost "invitate" nu mai putin de 150 de femei, rusoaice si brazilience, cu scopul de a intretine atmosfera din toate punctele de vedere.

Printre cei care s-ar fi bucurat de "cadoul" printului s-au aflat mai multi barbati cunoscuti in showbiz, precum cantaretii Pitbull, Afrojack si Psy (Gangnam Style). Conform autorilor cartii, femeile respective au fost testate initial pentru depistarea unor eventuale infectii cu caracter sexual, iar destrabalarea de pe insula ar fi durat o saptamana. Bin Salman s-a ocupat personal sa plateasca peste 5.000 de dolari angajatilor pentru a nu raspandi informatii despre acest party, dar se pare ca n-a reusit sa impiedice in totalitate acestr lucru.

Modifică setările cookies