Adrian Mititelu Adrian Mititelu Jr. Andra Lotsopa Angelina Jolie Virale

GALERIE FOTO Adrian Mititelu Jr. se iubește cu Angelina Jolie de România! Cum au fost surprinși cei doi 

Adrian Mititelu Jr. și Andra Apostol, noua sa iubită, s-au afișat public. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2022, 13:43
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2022, 16:17

De la revenirea lui FCU Craiova pe prima scenă a fotbalului românesc, Adrian Mititelu Jr. a fost tot mai prezent în spațiul media. În lipsa tatălui său, tânărul a trebuit să se ocupe de clubul din Bănie. 

Acum că Adrian Mititelu Sr. (54 ani) nu mai este deținut, fiul acestuia are mai mult timp de viața personală. Din vara acestui an, tânărul se iubește cu Andra Apostol, cea care a devenit cunoscută publicul în 2017, cu apariția la show-ul „Bravo, ai stil!”. 

Recent, cei doi s-au imortalizat pe Instagram, în timp ce Andra îi conducea mașina lui Adrian Mititelu Jr., un Lamborghini Urus tunat, evaluat la peste 200.000 de euro. 

Adrian Mititelu, laude pentru fiul său: „Este un tânăr foarte talentat și inteligent!” 

„Fiul meu a luat cele mai multe decizii cu privire la jucători. E un copil, mulți îl consideră un tânăr de bani gata, dar nu este așa. Chiar dacă este el mai mult tatuat decât prevede norma. Este un tânăr foarte talentat și inteligent. El a fost și fotbalist, dar pentru că a fost băiatul lui Mititelu și a prins un moment greu... .

Vă spun adevărul, nu că vreau să-l laud pe fiul meu. El a creat jucătorii, el i-a ales, el i-a simțit”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 


Bogdan Rusu, la un pas să ajungă la FCU Craiova. Motivul neașteptat pentru care au picat înțelegerile pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!