VIDEO Adio, dar rămân cu tine! Anamaria Prodan, acuze și declarații de iubire către Reghecampf la Judecătorie: „Este într-un hău! Nu are cum să nu mă iubească!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la Judecătoria din Buftea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 18:57
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 19:43

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) se află în plin proces de divorț. Iar pe 7 aprilie, la Judecătoria Buftea, cei doi au avut prima înfățișare, după ce în urmă cu două luni, unul dintre avocați a motivat că este infectat cu COVID-19. 

Anamaria Prodan a venit însoțită de către Sarah Dumitrescu (22 ani) și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani). Impresarul FIFA a ținut să puncteze încă o dată că mariajul cu Reghecampf s-a încheiat din cauza infidelității fostului ei șoț. Totodată, pe lângă reproșul că nu a contribuit la creșterea copilului comun și acuzele îndreptate către Corina Caciuc (30 ani), Anamaria Prodan a mărturisit că dragostea pentru antrenorul Universității Craiova nu a pierit. 

Anamaria Prodan: „Putem să murim, pe Reghecampf nu-l interesează de noi”

„Noi îl cunoaștem foarte bine. El este într-un hău, este într-o gaură foarte adâncă. Își va da seama peste toate lucrurile astea. Probabil, după cum ne spun toți prietenii, va fi foarte târziu. Noi știm că o să vină, o să i se facă dor. Nu are cum să nu mă iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu l-am iubit. Noi l-am iubit dumnezeiește. El a fost 'Soarele' familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, nu o să putem noi să facem niciodată. 

Îi e foarte teamă. De asta nici nu vine. Nu pot să cred că după 14 ani nu își mai iubește copilul, sau pe ele pe care le-a crescut de la 5 ani nu le mai iubește și le blochează. Cu siguranță le iubește, de asta ești părinte. 

El este acum prins în chestia asta. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei. Acum îl vede. Noi suntem siderați, supărați. Na, și copilul are 14 ani. Nu mai e bebe, noi îi spunem Bebe, dar când vine toată lumea și spune: 'Ia uite poze dezbrăcate cu amanta tatălui! Ia uite file din dosarul de prostituție!' Nu ți-e tocmai bine. Iar noi am muncit prea mult ca Laurențiu să ajungă așa. Dar este vorba de decizii în viață, ți le asumi. 

Luca, după ce l-a chemat la el, nu a venit să ne vadă deloc.

Lumea ar trebui să știe și el ar trebui să știe că această căsnicie minunată, spun eu, s-a dărâmat doar din cauza prostiilor pe care le-a făcut. Trebuie să aducă ce ne aparține pentru că eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca 4. El dacă era tată și puternic trebuia cumva să lase mai mult de jumătate, că așa face un bărbat adevărat. 

Nu a contribuit absolut deloc în ultima perioadă. Putem să murim, nu-l interesează ce se întâmplă cu noi. A plătit o singură dată școala lui Bebe, este adevărat. Acum ne-a anunțat că nu o mai plătește. 

Văd că am ordonanțe că vrea program de vizită, în condițiile în care noi îl rugăm în fiecare zi să vină. Bebe îl așteaptă la școală, la antrenament, la restaurant, oriunde. Noi îl rugăm să vină în fiecare zi. Ce scandal să înceapă? Eu sunt plecată din țară două săptămâni, iar băiatul îl anunță. 

Nu se pune problema să cerem pensie alimentară. El trebuia să fie cel care să aibă grijă de familie în orice situație”, a declarat Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu a ținut și ea să-i transmită un mesaj lui Laurențiu Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan i-a reproșat tatălui vitreg că nu a mai avut nicio inițiativă să o vadă și că a contribuit la răcelea relației cu Luca Reghecampf.

Sarah Dumitrescu: „Nu știu de ce nu ne salută Laurențiu”

„Normal că sunt dezamăgită, dar este alegerea lui dacă vine să ne vadă sau nu. Este ca tatăl meu, el ar trebui să vină la noi. Noi ar trebui să fim viața lui, dar acum se pare că nu suntem. 

A încercat să ia legătura cu noi de câteva ori, dar vreau mai mult de la el. Să vină să ne vadă. Sunt în România, să vină să mă vadă.

Nu l-am văzut pe Luca de aproape un an. Mereu a fost prietenul meu cel mai bun. Nu a vrut să mai țină legătura cu noi, dar sper că într-o zi ne vom împăca. 

Nu știu ce simte Laurențiu. Nu știu de ce nu vrea să ne salute”, a precizat Sarah Dumitrescu. 

Modifică setările cookies