A spart toate topurile la doar 21 de ani! Cum si-a construit imperiul cea mai tanara miliardara din lume | FOTO INCENDIAR

A spart toate topurile la doar 21 de ani! Cum si-a construit imperiul cea mai tanara miliardara din lume | FOTO INCENDIAR

Vineri 08 Martie 2019, 17:16

Forbes si-a actualizat clasamentul, iar o tanara din Statele Unite ale Americii a fost desemnata cea mai tanara miliardara din toate timpurile.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Kylie Jenner este recunoscuta pentru aparitiile sale televizate, pentru show-urile la care participa, dar si pentru activitatea de pe Instagram, acolo unde si-a creat o imagine extrem de puternica in lumea online-ului.

Aceasta imagine a ajutat-o si in afacerile ulterioare. Kylie Jenner si-a lansat o linie de cosmetice, iar vanzarile acestor produse au propulsat-o pe tanara de doar 21 de ani in fruntea topului Forbes. Kylie Cosmetics, companie detinuta de Kylie Jenner, a fost lansata in urma cu doar 3 ani, iar la inceput a vandut doar prin intermediul platformelor online.

Acum, produsele Kylie Cosmetics se comercializeaza in peste 1000 de magazine. Averea estimata a lui Kylie Jenner este de aproximativ un miliard de dolari.

sursa foto: Kylie Jenner / FacebookFULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT