A spart toate topurile la doar 21 de ani! Cum si-a construit imperiul cea mai tanara miliardara din lume | FOTO INCENDIAR

A spart toate topurile la doar 21 de ani! Cum si-a construit imperiul cea mai tanara miliardara din lume | FOTO INCENDIAR

Forbes si-a actualizat clasamentul, iar o tanara din Statele Unite ale Americii a fost desemnata cea mai tanara miliardara din toate timpurile.

Kylie Jenner este recunoscuta pentru aparitiile sale televizate, pentru show-urile la care participa, dar si pentru activitatea de pe Instagram, acolo unde si-a creat o imagine extrem de puternica in lumea online-ului.

Aceasta imagine a ajutat-o si in afacerile ulterioare. Kylie Jenner si-a lansat o linie de cosmetice, iar vanzarile acestor produse au propulsat-o pe tanara de doar 21 de ani in fruntea topului Forbes. Kylie Cosmetics, companie detinuta de Kylie Jenner, a fost lansata in urma cu doar 3 ani, iar la inceput a vandut doar prin intermediul platformelor online.

Acum, produsele Kylie Cosmetics se comercializeaza in peste 1000 de magazine. Averea estimata a lui Kylie Jenner este de aproximativ un miliard de dolari.

sursa foto: Kylie Jenner / Facebook

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies