A ramas CAPUL familiei si dupa moarte! Modul ingenios prin care a reusit sa stranga bani pentru sotie si fiica. Se aduna SUTE DE MII de euro in conturi

A ramas CAPUL familiei si dupa moarte! Modul ingenios prin care a reusit sa stranga bani pentru sotie si fiica. Se aduna SUTE DE MII de euro in conturi

Americanul Jeff McNight (36 de ani), rapus de o boala grava la inceputul lunii octombrie, isi intretine familia cu o initiativa avuta inainte de a muri.

Biolog la Universitatea din Oregon, Jeff a murit la o varsta frageda din cauza unui limfom. Stiind ca i se apropie sfarsitul, McNight a incercat sa se asigure ca, in absenta sa, sotia Laura si fiica de 8 ani Katherine vor avea tot cele trebuie pentru a-si duce mai departe existenta.

Astfel, cu cateva zile inainte de a muri (la 4 octombrie), lui Jeff McNight i-a venit ideea de a apela la platforma GoFundMe, initiind o campanie de strangere de fonduri, justificandu-si nevoia prin teama pe care a avut-o in ultima perioada a vietii.

"Voi muri de limfom. Sotia mea a fost ca un erou in aceasta perioada. Va pierde doua venituri, al meu, dar si al ei pentru ca luvcra intr-un laborator pe care il detineam impreuna. Asigurarea mea de viata e mica, iar economiile sunt ca si inexistente", a precizat Jeff in solicitarea sa.

Ei bine, conform presei de peste Ocean, in numai 3 saptamani de la moartea sa, cei de la GoFundMe au raportat strangerea unei sume incredibil de mari, de peste 400.000 de dolari. "Nici macar n-am stiut ce vrea sa faca", a marturisit sotia lui Jeff, cuprinsa de lacrimi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cea mai fierbinte dimineață de când se fac măsurători în România: oamenii au leșinat pe stradă. De joi va fi și mai rău
BRAT
Modifică setările cookies