Virale

A cheltuit 11 000 de lire pentru a-si acoperi 98% din corp cu tatuaje, iar acum se loveste de critici! Cu cine o confunda oamenii 

Haruethai Piankaew (35 ani) este model din Thailanda si a devenit cunoscuta dupa ce si-a acoperit intreg corpul cu tatuaje. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 12:14
Data actualizarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 12:15

Femeia a cheltuit mai bine de 11 000 de lire sterline pe tatuajele pe care si le-a facut si a dezvaluit pentru Daily Star ca obsesia ei a inceput inca de la varsta de 14 ani. 

Haruethai a dezvaluit pentru sursa citata ca strainii au inceput sa ii adreseze cuvinte urate din cauza tatuajelor sale. A fost numita de la 'traficant de droguri' pana la 'dezgustatoare', spune femeia, care recunoaste ca aceste comentarii au ajutat-o sa se iubeasca mai mult pe sine. 

  • A cheltuit 11 000 de lire pentru a-si acoperi 98% din corp cu tatuaje, iar acum se loveste de critici! Cu cine o confunda oamenii

"Primul tatuaj mi l-am facut singura, folosindu-ma de un ac de pescuit si cerneala de la o imprimanta, deoarece eram prea tanara sa pot sa imi fac unul profesional. 

La 24 de ani am inceput sa imi tatuez corpul de fiecare data cand am avut ocazia", a spus fata. 

Modifică setările cookies