România în relaţie cu 7+: Liechtenstein, victima favorită a „tricolorilor”

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 12:01
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 12:30

„Ultimul dans” al lui Mirel Rădoi la echipa naţională va avea loc duminică, de la ora 19:00, în deplasare cu Liechtenstein. Cum ultima impresie contează cel puţin la fel de mult ca prima, nu se mai pune problema dacă România va câştiga meciul, ci la ce diferenţă de scor o va face. Vezi aici oferta de la Liechtenstein – România. Descoperă SuperPariurile şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet. 

Din fericire, selecţionata principatului din Alpi este victima preferată a „tricolorilor”, nu mai puţin de trei partide fiind câştigate de România la o diferenţă de cel puţin şapte goluri. Coincidenţele nu se opresc aici. În campania în care România a dat 16 goluri în două meciuri cu Liechtenstein, din grupa de calificare la Mondial au mai făcut parte Macedonia şi Islanda. Diferenţa a fost că România s-a calificat de pe primul loc, fără înfrângere.

Reţeta pentru un bilet „verde” şi un SuperCâştig poate conţine mai multe meciuri din preliminariile Mondialului. Descoperă restul ofertei de duminică şi alege inspirat!

Liechtenstein – România: Ultima impresie contează

România nu mai este la mâna ei. Contează pe un rezultat pozitiv al Islandei, chiar echipa pe care nu a reuşit-o să o învingă în penultima rundă a calificărilor. Însă indiferent de ce va face Islanda cu Macedonia de Nord, „tricolorii” trebuie să câştige în Liechtenstein şi într-un mod convingător. Istoria dictează asta, dar şi potenţialul unei noi generaţii, conduse de Ianis Hagi, Răzvan Marin sau Ionuţ Nedelcearu.

Forţa ofensivă a României s-a putut vedea în meciul cu Islanda, chiar dacă mingea nu a intrat în plasa lui Olafsson. „Tricolorii” au avut peste 20 de ocazii de a înscrie şi au trimis şapte şuturi pe spaţiul porţii.

Nu uita că meciurile europene din preliminariile Mondialului, inclusiv Liechtenstein – România, beneficiază de SuperAvantaj. Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

De-a lungul istoriei, Liechtenstein este naţionala cea mai „chinuită” de „tricolori”. 8-0, 8-1 şi 7-0 sunt cele mai mari victorii ale României împotriva adversarilor de duminică seară. Iar cu excepţia unui singur rezultat, un 9-0 cu Finlanda în 1973, victoria cu 8-0 din 1997 este cea mai mare din istoria naţionalei.

La meciul din Ghencea, de pe 29 martie 1997, Gică Popescu înscria de patru ori, iar pe lista marcatorilor îşi mai treceau numele Viorel Moldovan, Dan Petrescu, Gică Craioveanu şi, bineînţeles, Gică Hagi.

În returul de la Eschen, România a marcat tot de opt ori, iar de această dată Dorinel Munteanu ieşea la rampă cu un hattrick. Totodată, în acea partidă a fost şi singurul gol marcat de Anton Doboş sub „tricolor”.

15.00 este cota ca în meciul Liechtenstein – România să se marcheze cel puţin şapte goluri. Totodată, România are o cotă de 2.75 pentru a marca minim patru goluri.

Rădoi, implicat în ultima victorie la şapte goluri

Ultima victorie a României la şapte goluri diferenţă a fost în urmă cu aproape 20 de ani, tot într-o deplasare, aşa cum este şi meciul cu Liechtenstein.

Atunci Luxemburg a fost adversara României, iar Cosmin Contra reuşea un hattrick. Şi selecţionerul din prezent, Mirel Rădoi, a avut un „cuvânt” de spus în acea partidă, Rădoi marcând un gol, celelalte fiind înscrise de Tiberiu Ghioane şi Viorel Moldovan, cu o „dublă”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!