(P) Soluții profesionale de igienă, dezinfectanți pentru acasă și în spații publice

(P) Soluții profesionale de igienă, dezinfectanți pentru acasă și în spații publice

Acestea sunt produse fără de care este imposibil să se respecte cerințele sanitare în cafenele și restaurante, brutării și alte incinte alimentare.

Formulele dezvoltate special includ substanțe care neutralizează rapid grăsimea și dizolvă particulele de carbon, dar în același timp dezinfectează suprafețele. De altfel, cu astfel de produse poți să cureți calitativ cuptoare, grătare și alte aparate, precum și suprafețele de lucru. Poți achiziționa cu ușurință astfel de produse din magazinul online sterge.ro.

Detergent profesional auto

Detergentul profesional auto este ideal pentru spălătorii auto și stații de service. Șamponul auto ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei de pe suprafața mașinii, fără a încălca integritatea acoperirii, fără a provoca daune mecanice și chimice părților caroseriei lăcuite și cromate. Gama de produse chimice profesionale pentru mașini include, de asemenea, compoziții pentru curățarea interiorului: scaune, garnituri interioare și alte articole. Detergenții profesionali sunt axați pe prelucrarea plasticului, pielii, metalului, lemnului, textilelor, sticlei.

Dezinfectanți pentru mâini și antiseptice

Dezinfectanții pentru mâini, dezinfectanții pentru spălarea suprafețelor, produsele speciale pentru echipamentul tehnologic de curățare etc. sunt folosiți în instituțiile medicale, în industria alimentară și în blocurile sanitare. Poți alege produsul ideal pentru scopuri specifice. Astfel de produse pot fi substanțe concentrate, soluții de lucru, geluri, aerosoli, spumă.

Neutralizatoare de miros

Compozițiile pentru înlăturarea mirosurilor nedorite și împrospătarea aerului sunt utilizate în cluburi, hoteluri, restaurante, cafenele, zone speciale pentru fumat sau în zonele în care intră fum de țigară.

Pentru bucătărie

La curățarea bucătăriilor, se utilizează o gamă largă de produse: pentru echipamente tehnologice, plite, grătare, tigăi, vase, mașini de spălat vase, suprafețe de lucru, hote, cuptoare, etc. Gelurile și pulberile sunt concepute pentru a elimina contaminanții (ulei, grăsime, depozite de carbon, reziduuri alimentare) , lichide, inclusiv concentrate.

Pentru blocuri sanitare

Produsele chimice profesionale pentru instalații sanitare conțin adesea substanțe corozive precum acidul. Prin urmare, produsele necesită o manipulare atentă. Astfel de pulberi, lichide și geluri elimină în mod fiabil bacteriile de pe suprafețele instalațiilor sanitare, plăcile de pe podea și pereți și au un efect dezinfectant.

Pentru mașinile de curățat podea

Profesioniștii preferă să spele podelele în spații mari folosind echipamente speciale. Compozițiile cu formule speciale au fost dezvoltate pentru mașinile de curățat podeaua: nu lasă urme de spumă, nu deteriorează suprafața (ușor alcalină), dar permit curățarea sigură a acesteia.

Pentru spălarea profesională

Astfel de soluții și geluri sunt utilizate cel mai adesea în spălătorii, cât și în departamentele de producție a alimentelor, instituțiile medicale etc. În funcție de natura poluării tipice pentru un anumit obiect, se alege un produs cu proprietăți adecvate. Poți achiziționa un gel concentrat, soluție sau pulbere. 

Pentru podele

Un loc important în linia de produse profesionale dezinfectante și de curățare îl ocupă produsele pentru dezinfectarea suprafețelor. Există soluții specializate, geluri și pulberi care combat eficient murdăria pe gresie, faianță, parchet laminat și alte materiale din apartamente, spații publice și industriale.

Utilizarea dezinfectanților

Mulți dezinfectanți sunt produsi sub formă de concentrat. Soluțiile de lucru ale dezinfectanților sunt deja preparate din concentrate. În continuare, obiectele și suprafețele sunt tratate cu soluția rezultată. Instrumentele, vesela, lenjeria etc. sunt dezinfectate prin imersiune. Dezinfectarea suprafețelor mari (de exemplu, podele, pereți, mobilier) se realizează prin ștergere, mai rar prin irigare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies