Promo

(P) Din Arad în București toți românii care locuiesc la bloc aleg să-și decoreze apartamentul cu acest dispozitiv de efect!

Fiecare dintre noi își poate amenaja locuința astfel încât să fie locul în care să se simtă bine, locul în care să se relaxeze alături de familie, locul în care se simtă inspirat, în care să muncească în zilele aglomerate, când sunt atât de multe de făcut încât, doar confortul și atmosfera de intimitate, îl poate motiva să le ducă pe toate la capăt. Acest lucru poate fi posibil odată cu amplasarea unuia dintre modelele de seminee ieftine din gama meșterilor din Sibiu cu peste 20 de ani de experiență în soluții premium de încălzire alternativă și decor, de la PEFOC!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 15:17
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 15:21

Șemineul este exact acel element care aduce confort, relaxare și liniște în casă, indiferent dacă stai la bloc sau casă. Iar dacă pentru o casă poți alege dintre multe modele de șeminee (șemineu pe lemne, termosemineu, șemineu peleți), la bloc ai mai puține opțiuni, dar totuși la fel de avantajoase. Unul dintre modelele recomandate pentru apartament este șemineul pe bioetanol.

Numit și „bioșemineu”, acesta vine la pachet cu numeroase avantaje. Șemineele pe bioetanol sunt disponibile într-o gamă variată de modele, culori și dimensiuni. Ușurința de a fi amplasate pe perete, pe jos sau pur și simplu pe masă este un atu destul de convingător. Momentele pe care le petreci cu familia și prietenii în fața unui șemineu decorativ pot deveni memorabile, momente pe care vrei să le repeți și să le păstrezi mereu în suflet. 

Cât costă și cât de ușor este să întreții un șemineu pe bioetanol? 

Având în vedere faptul că nu emană fum sau alte mirosuri, nu este nevoie de niciun fel de efort pentru a-l întreține sau de investiții costisitoare în ustensile speciale, precum perie curatat cos fum. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ca sticla focarului să rămână mereu curată și lustruită, pentru a te putea bucura mereu de o flacără luminoasă. 

Prețul accesibil care pornește de la două-trei sute de lei, este un alt avantaj al acestui model de șemineu. În comparație cu un șemineu pe lemne, acesta nu necesită costuri pentru construcție. Desigur, dacă dorești să accesorizezi bioșemineul, trebuie să investești în pietre decorative, lemne ceramice sau imitație de jar. Mai mult, bioșemineele mobile sunt mai accesibile în utilizare și pot fi ușor montate în locul dorit. Pentru protecție, acestea sunt prevăzute cu laturi din sticlă, astfel, copiii și animalele de companie sunt în siguranță.

Dacă îți dorești totuși, un model care să creeze atmosfera unui semineu arad pe lemne de exemplu, cel cu ramă tip portal din MDF este recomandarea meserilor sibieni de la PEFOC, pentru că se aseamănă cel mai mult din punct de vedere al aspectului general. Poate fi amplasat la perete în orice cameră, adăugând originalitate apartamentului la bloc, devenind o operă de artă care prinde viață o dată cu jocul relaxant al flăcărilor ecologice.

Accesează site-ul oficial pefoc.ro și alege modelul dorit de bioșemineu, precum și alte modele de șeminee: sobă șemineu, șeminee pe peleți, pe lemne sau gaz, șeminee de grădină, șeminee decorative electrice, alături de un univers complet de materiale și accesorii potrivite soluțiilor alternative premium de încălzire. În plus, pe lângă serviciile de montaj profesional, vei primi consiliere de specialitate gratuită, transport asigurat și rapid, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii - totul pentru confortul tău termic în cele mai transparente condiții de calitate și preț disponibile pe piața autohtonă de astăzi! 

Modifică setările cookies